Onderhoud, Onderdelen, Garantie?

Ook dat kunnen wij voor uw Eurotrac wiellader regelen.

Bij Roleq bieden we uitstekende service voor uw Eurotrac shovel. Wij regelen dit van A tot Z. Vragen over onderhoud, nieuwe onderdelen of garantie? Neem contact met ons op.

Indien gewenst kunnen wij uw Eurotrac wiellader ophalen op locatie. Kunt u niet zonder machine? Dan kunnen wij eventueel een vervangende machine meenemen. Dan kunt u uw werkzaamheden voortzetten. Kwaliteit, service en scherpe prijzen. Dat is waar wij voor staan.

Onderdelen & garantie

Bij het samenstellen en onderhouden van Eurotrac wielladers worden enkel originele kwaliteit onderdelen gebruikt. Er zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie op Eurotrac shovels. Heeft u een nieuw onderdeel nodig? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een onderdeel nodig

Onderhoud

Eurotrac wielladers zijn compact en simpel in gebruik. Onderhoud van uw machine kunt u zelf doen of uit handen geven. Bij Roleq bieden wij verschillende mogelijkheden om uw machine te onderhouden. Heeft u machine onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op. 

Ik heb onderhoud nodig

Transport

Bij Roleq beschikken we over ervaren personeel die uw Eurotrac wiellader en aanbouwdelen snel en professioneel op locatie kan leveren. Liever zelf ophalen? Ook dat kan uiteraard. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Ik wil een afspraak maken

Nog vragen? Neem contact met ons op.